Tænk sengerammen ind i indretningen

Sponsoreret: I dag kæmper mange danskere med at få nok nattesøvn. Der kan være masser af grunde til, at det kniber med at få lukket øjnene om aftenen, alt fra stress på arbejdet til sygdom i familien. Generelt kan det dog give en positiv effekt hen mod en bedre nattesøvn, hvis man sørger for, at soveværelset er indbydende og rart at være i. Her kommer sengerammen ind i billedet, da den i høj grad kan medvirke til at give soveværelset et flot og stilfuldt udtryk. Den kan være med til at skabe en seng, der er lige til at springe i om aftenen, og så er man allerede kommet et skridt tættere på ønsket om en god nattesøvn.

 

Overvej farve og materiale

I dag kan man købe alverdens sengerammer i forskellige farver og materialer. Selvfølgelig skal man sørge for, at målene passer til sengen eller madrassen, så der ikke bliver bøvl rent praktisk. Når man så har fået styr på det, kan man begynde at overveje, hvad der rent stilmæssigt vil passe til resten af soveværelset. Hvis man generelt holder rummet i mørkere toner, skal man måske overveje et sort og enkelt sengeramme. Hvis man i stedet kører et lidt mere hyggeligt udtryk i værelset, vil det måske passe bedre med en sengeramme i træ. Uanset hvad handler det om at tænke på rummet som en helhed.

 

Hvis du vil starte helt forfra …

Der er selvfølgelig også den mulighed, at du er i gang med fuldstændig at nyindrette dit soveværelse. Så er det naturligvis ikke lige så vigtigt at sengerammen passer til det øvrige rum, du kan altså vælge meget mere frit. Det er dog stadig godt generelt at have gjort sig nogle tanker om, hvordan det færdige værelse skal se ud, så du for eksempel kan tilpasse sengerammen til valg af skabe eller omvendt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *