Sengestel og sengerammer til elevationsseng

Er du på udkig efter et sengestel eller en sengeramme til elevationssengen? Hvis ja, så er du landet på det rette sted. Her har vi nemlig lavet en guide, der kan hjælpe dig med at vælge det bedste stel eller ramme til elevationssengen. Læs med og find ud af, hvordan du finder det bedste sengestel eller sengeramme til prisen.


Tilbud på sengestel og sengeramme til elevationssenge

Messina kernebøg

Messina kernebøgMessina sengerammen i massiv kernebøg er både en smuk og bare robust seng, som holder i mange år, og som virker både indbydende og flot i et moderne dansk soveværelse. Designet er både enkelt og minimalistisk samtidig med at være yderst funktionelt. Der er fire integrerede og flotte sengeskuffer, som let og elegant glider ind og ud under sengen. Her kan du med fordel opbevare ekstra sengetøj, lagener, dyner og puder efter behov. Du har mulighed for at tilvælge sengehylder, hvorpå du kan have en lampe stående eller en bog eller din mobil liggende. Messina sengerammen i kernebøg passer til madrasser på 180×200 cm.

Se prisen hos Bedrenaetter.dk

Kare Design Bed City velour sengeramme

Kare Design Bed City velour sengeramme til elevationssengKare Design har lavet denne meget sprudlende og unikke Bed City i rød velour. Sengerammen har et royalt look over sig og indbyder til såvel afslapning og ro som romantik i soveværelset. Bed City sengerammen har et meget stort hovedgærde, som er lækkert at sidde op af, hvis du vil læse en bog eller se en film i soveværelset. Hovedgærdet er beklædt med blød velour og en masse pynteknapper, som giver et fint touch til sengens samlede udseende. Du kan bruge madrasser på 180×200 cm i størrelsen til Kare Design Bed City sengerammen. Vær opmærksom på, at der ikke medfølger lamelbund til sengen.

Se prisen hos Boboonline.dk

Sokkelseng i egetræ til elevationsseng

Sokkelseng i egetræ til elevationssengHer får du en flot og enkel sokkelseng i smukt egetræ, som egner til en række forskellige madrastyper. Sengen er udført i et stilrent og moderne design med en sokkel, som løber hele vejen rundt om sengen. Soklen bevirker, at du ikke kan opbevare noget under sengen – dog kan du tilvælge en liftbund, som lader dig løfte fodenden op, hvormed du kan opbevare ting nedenunder på den måde. Sokkelsengen kan bestilles med en pæn sengegavl til hovedenden. Denne er væghængt og består af to brædder i samme look som sengen. Sengerammen passer til enten skum-, latex-, spring- eller boxmadrasser, og kan også bruges med elevationsbund. Madrassen skal være i størrelsen 160×200 cm.

Se prisen hos Sengefabriksudsalg.dk

Kaagaard 421 sengeramme

Kaagaard 421 sengerammeDenne sengeramme fra Kaagaard går under navnet 421 og er en stor dobbeltseng med plads til en madras på 180×200 cm. Kaagaard 421 er en pæn og afdæmpet seng i en flot hvid farve og i et design med enkle og rene linjer. Der er god opbevaringsplads under sengen, så du kan bruge bedrollers eller lignende til at have sengetøj, ekstra dyner mv. liggende tæt på. Sengerammen er lavet med fire medfølgende ben og et elegant hovedgærde med plads til at sidde op ad. Du kan tilvælge en lamelbund eller en elevationsbund efter behov, da sengen egner sig til begge dele.

Se prisen hos Dinseng.dk

Cali sengeramme i massiv olieret eg

Cali sengeramme i massiv olieret egEr du på udkig efter en rustik sengeramme, som er lavet i de lækreste kvalitetsmaterialer, så er denne Cali seng et godt bud. Cali er udviklet ud fra tanken om at blande de moderne minimalistiske linjer med traditionelle rustikke træk, og dette er resultatet. Cali egner sig til boxmadrasser eller som elevationsseng, og den solide midtersprosse sikrer en kvalitetsseng med god holdbarhed. Der medfølger ben, fodgavl og en smuk hovedgavl med god siddekomfort. Sengen er lavet i olieret egetræ, som giver det elegante udseende samt en lang levetid, og derudover er sengen prydet med pulverlakerede sort metal. Cali passer til madrasser på 180×200 cm.

Se prisen hos Ide.dk


Se stort udvalg af sengestel til elevationssenge

sengestel til elevationssengHar du ikke lyst til at læse guiden, men vil hellere se et udvalg af sengestel til elevationssenge med det samme? I så fald anbefaler vi, at du besøger forhandleren Bedre Nætter. De har nemlig et stort udvalg af sengestel i forskellige designs.

Kvaliteten er i top, da stellene er lavet i massivt træ. Det vil sige, at du kan forvente en levetid på langt over 20 år.

Lyder det som noget for dig? Så tjek udvalget hos BedreNætter.dk.


Sådan finder du de bedste sengestel og sengerammer til elevationssengen

Som lovet kommer her en guide til, hvordan du vælger det bedste sengeramme til elevationssengen.

Vælg den rigtige størrelse sengestel eller sengeramme

For det første skal du have 100% styr på størrelsen. Din ramme må ikke være for stort eller for småt ift. din elevationsseng. Det vil sige, at hvis din seng er 180×200 cm., så skal du vælge et sengestel, der passer til den størrelse.

Find et sengestel der matcher soveværelsets indretning

Derudover kan det være klogt at finde et sengestel til elevationssengen, der rent indretningsmæssigt matcher soveværelset. På den måde kan du skabe en fin indretning, hvor seng og soveværelse harmonerer sammen.

Hvis du savner inspiration til, hvordan dit soveværelse kan se ud, så gå på Google og søg. Der findes et væld af boligblogs og lignende, hvor du kan finde en masse tips og tricks til indretning af soveværelse. Du kan også finde en masse inspiration i forhold til, hvilket sengestel til elevationsseng du bør vælge.

Hvad er dit budget?

Det er de færreste af os, der har evig penge til køb af sengestel. Derfor er det værd at tænke over om du skal have et budget. Hvis elevationssengen har været dyrere end forventet, er det ikke sikkert, at der er så mange penge tilovers til køb af sengestel. Omvendt kan sengen have været billigere end forventet, hvorfor der er råd til et dyrere og bedre sengerammer.

Beslut dig for et budget inden du for alvor går i gang med at tjekke udvalget hos de forskellige forhandlere.

Søg online efter de bedste tilbud

Sidst men ikke mindst er det blevet tid til at søge online efter gode tilbud. Grunden til, at du skal søge online er, at du typisk vil finde et større udvalg. Derudover er priserne i 9 ud af 10 tilfælde bedre sammenlignet med de fysiske butikker.

Kort sagt: Du får mere sengeramme for pengene ved at købe online.

Læs mere om køb af elevationssenge online.