Sengestel og sengerammer med opbevaring

Et sengestel eller en sengeramme med opbevaring er et af de bedste køb du kan gøre dig, hvis du gerne vil udnytte pladsen i soveværelset optimalt. Der findes ikke noget bedre end at kunne opbevare for eksempel sengetøj og sportstøj under sengen. Det betyder nemlig, at du er fri for at opbevare det i dit tøjskab – som med garanti er presset nok i forvejen.

Vi har fundet prisvenlige og flotte sengestel og sengerammer med opbevaring

Her på siden har vi samlet – hvad vi mener – er nogle af de flotteste og mest prisvenlige sengestel med opbevaring. Sengestellene er fundet hos forskellige forhandlere med henblik på at finde noget for enhver smag. Tag et kig på dem!


Tilbud på sengestel og sengerammer med opbevaring


Messina sengeramme med opbevaring i fyr olie

Messina sengestellet er et godt valg, hvis du gerne vil have et møbel, der kan holde i mange år. Rammen er lavet i massivt fyrretræ, hvilket er en kæmpe fordel i forhold til holdbarheden. En af de helt store fordele ved Messina er, at prisen er super god taget det massive træ i betragtning. Et godt valg til dig, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

Se pris hos BedreNætter.dk


Kaagaard 380 sengeramme med opbevaring i bøg

Kaagaard 380 sengeramme med opbevaring i bøgKaagaard 380 sengerammen er en enkel og stilren enkeltmandsseng med plads til en madras på 90×200 cm. Sengerammen er lavet i bøgetræ, hvilket både er solidt og langtidsholdbart, samtidig med at har et pænt udseende, som står godt til ethvert dansk soveværelse eller gæsteværelse. Du har mulighed for at tilkøbe lamel- eller elevationsbund samt en sengeskuffe til sengen. Sengeskuffen kan fås helt op til 200 cm i længden, så der er god opbevaringsplads. Tilkøber du ikke en sengeskuffe, så kan du alligevel anvende den gode opbevaringsplads under sengen med dine egne bedrollers eller lignende kasser.

Se prisen hos Sengefabriksudsalg.dk


Pocket sengestel

Pocket er et sengestel, der er udstyret med hele tre rummelige skuffer. Derudover bærer den præg af et væld af smarte detaljer og funktioner. Det her sengestel er perfekt til dig, der vil udnytte soveværelsets plads 100%.


Michigan sengestel med opbevaring i hvid

Michigan er et moderne og enkel sengeramme med opbevaring. De indbyggede skuffer gør det ekstra nemt for dig at opbevare for eksempel sengetøj, sko osv.


Hvad med et brugt sengestel eller sengeramme med opbevaring?

Hvis du synes, at stellene herover koster til den dyre side og derfor ikke har lyst til at købe, så er alternativet et brugt sengestel. Som udgangspunkt kan du roligt købe dig en brugt sengeramme med opbevaring, hvis du er sikker på, at kvaliteten er i orden. Derfor anbefaler vi altid, at du får lov til at se og røre stellet, inden du køber.

Vælger du at købe et brugt stel til sengen, så gå efter stellene i massivt træ. Det massive træ er nemlig kendt for at være mere kvalitetsfyldt og holde længere – og det kommer dig altså til gode, når du køber brugt.

Undgå sengerammer med opbevaring i MDF-træ og lignende. Det er ganske enkelt ikke materialer, der er særligt holdbare. Især ikke når der købes brugt. Det kan lige gå an, hvis du køber fra ny, men ikke brugt.