Sengestel med opbevaring

Et sengestel med opbevaring er et af de bedste køb du kan gøre dig, hvis du gerne vil udnytte pladsen i soveværelset optimalt. Der findes ikke noget bedre end at kunne opbevare for eksempel sengetøj og sportstøj under sengen. Det betyder nemlig, at du er fri for at opbevare det i dit tøjskab – som med garanti er presset nok i forvejen.

Vi har fundet prisvenlige og flotte sengestel med opbevaring

Her på siden har vi samlet – hvad vi mener – er nogle af de flotteste og mest prisvenlige sengestel med opbevaring. Sengestellene er fundet hos forskellige forhandlere med henblik på at finde noget for enhver smag. Tag et kig på dem!

Michigan sengestel i hvid

Michigan er et moderne og enkel sengestel med opbevaring. De indbyggede skuffer gør det ekstra nemt for dig at opbevare for eksempel sengetøj, sko osv.

Se prisen hos Unoliving.com

Messina sengestel i fyr olie

Messina sengestellet er et godt valg, hvis du gerne vil have et møbel, der kan holde i mange år. Stellet er lavet i massivt fyrretræ, hvilket er en kæmpe fordel i forhold til holdbarheden. En af de helt store fordele ved Messina er, at prisen er super god taget det massive træ i betragtning. Et godt valg til dig, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

Se pris hos BedreNætter.dk

Pocket sengestel

Pocket er et sengestel, der er udstyret med hele tre rummelige skuffer. Derudover bærer den præg af et væld af smarte detaljer og funktioner. Det her sengestel er perfekt til dig, der vil udnytte soveværelsets plads 100%.

Se prisen hos Unoliving.com

Hvad med et brugt sengestel med opbevaring?

Hvis du synes, at stellene herover koster til den dyre side og derfor ikke har lyst til at købe, så er alternativet et brugt sengestel. Som udgangspunkt kan du roligt købe dig et brugt sengestel med opbevaring, hvis du er sikker på, at kvaliteten er i orden. Derfor anbefaler vi altid, at du får lov til at se og røre stellet, inden du køber.

Vælger du at købe et brugt stel til sengen, så gå efter stellene i massivt træ. Det massive træ er nemlig kendt for at være mere kvalitetsfyldt og holde længere – og det kommer dig altså til gode, når du køber brugt.

Undgå sengestel med opbevaring i MDF-træ og lignende. Det er ganske enkelt ikke materialer, der er særligt holdbare. Især ikke når der købes brugt. Det kan lige gå an, hvis du køber fra ny, men ikke brugt.