Sådan finder du den rette vasketøjskurv

En vasketøjskurv er ikke en nødvendighed i hjemmet, men den kan bestemt gøre livet lidt nemmere. Når man ikke har en vasketøjskurv, så ligger vasketøjet som regel og roder i en bunke på bade- eller soveværelsesgulvet. Dette er ikke en holdbar løsning i længden, da det hverken ser pænt ud eller er særligt hygiejnisk.

Der findes rigtig mange forskellige slags vasketøjskurve, så hvilken en skal man egentlig købe? Her får du et overblik over de 3 vigtigste ting, du bør overveje, så du kan tage en kvalificeret beslutning om, hvilken vasketøjskurv du skal købe.

Størrelse

Det første du bør tænke over, er hvor stor vasketøjskurven skal være. Hvis du ikke vasker tøj særligt ofte, så vil en større kurv være et godt valg, fordi den ikke vil blive fyldt op hurtigt. Har du derimod en stor familie, hvor alle skal bruge kurven, så skal den også være stor, selvom du vasker tøj ret ofte. Bobedre.dk har en flot kurv i den helt rigtige størrelse, hvis du skal have inspiration. Find dem her.

Så tænk over hvor mange I er, der skal bruge kurven, og hvor ofte du vasker tøjet. Det vil give dig en indikation om, hvor stor kurven skal være.

Placering

Det næste du bør tænke over, er hvor i hjemmet vasketøjskurven skal stå. Dette er specielt vigtigt, hvis du går højt op i indretningen af dit hjem. Vasketøjskurve kan fås i rigtig mange forskellige stile, så en kurv, der passer godt ind i et badeværelse, passer måske ikke lige så godt ind i et soveværelse.

Men også selvom du måske ikke går så højt op i indretning, så er det altid rart at hjemmet ser lidt pænt ud. Så hvis din vaskestøjskurv skal stå på et badeværelse, som gæster også vil bruge, så bør du måske overveje at købe en kurv, der ser lidt elegant ud, hellere end en kedelig plastik kurv.

Den skal være nem at bære rundt på

Den tredje og sidste ting du bør tænker over, er hvor nem din vasketøjskurv skal være at bære rundt på. Hvis du køber en stor kurv, og der er langt fra placeringen af kurven og til vaskemaskinen, så kan det anbefales at købe en kurv, der er nemmere at slæbe rundt med. Det kan eksempelvis være en kurv i træ eller flet. Der findes mange vasketøjskurve med håndtag, og disse vil gøre det meget nemmere for dig, hver gang du skal bære en tung og fyldt vasketøjskurv over til vaskemaskinen.

Følger du disse 3 trin, og dermed ved hvor stor og bærbar din vasketøjskurv skal være, samt hvilken stil den skal have, så er du godt på vej til at finde den perfekte vasketøjskurv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *