Gode tidspunkter at købe ny seng på

Kvaliteten af din seng har meget at sige. Dels fordi du opholder dig i sengen 7-8 timer i døgnet, og dels fordi søvnen påvirker din livskvalitet. Har du en gammel, billig eller slidt seng, bør du derfor købe en ny. En seng af god kvalitet kan være dyr, men køber du på det rigtige tidspunkt, kan du spare mange penge.

Køb din nye seng på tilbud

I stedet for at købe en billig seng til normal pris, bør du købe en kvalitetsseng på tilbud. Prisen er den samme, men du får en meget bedre komfort for pengene, og det vil du kunne mærke på din krop.

Generelt set er der nogle tidspunkter på året, hvor du kan spare flere penge på at købe en god seng eller sengeramme, end andre.

De fleste butikker kører med januarudsalg og Black Friday, og det er to af de bedste tidspunkter at købe seng på, da der typisk er meget store rabatter at hente.  Det er Black Friday allerede d. 23. november, så mangler du en seng nu, er det et godt tidspunkt at købe på.

Black Fredagstilbud – Black Friday tilbud online

Undgå julehandlen

Overordnet set er der mindst rabat at hente lige omkring jul. Forhandlerne ved, at danskerne køber julegaver uanset prisen, og derfor bliver den ikke sat særlig meget ned. Det gør den først til januar, hvor pengepungen hos de fleste er rimelig tom.

Hold øje med fødselsdagsudsalg

Januarudsalg og Black Friday er generelle udsalgstidspunkter, men det kan også være værd at holde øje med de enkelte forhandleres fødselsdagsudsalg. Her kan der være gode tilbud på udvalgte senge.

Det er ikke nemt at overskue, hvornår de forskellige butikker og webshops afholder fødselsdagsudsalg, men du kan enten spørge dig for eller kigge rundt, når du står og skal have ny seng.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *