180 x 200 sengestel og sengerammer

Vil du gerne have en mere eksklusiv og indbydende seng? Hvis ja, så kan det anbefales at købe et sengestel eller en sengeramme 180 x 200. Denne størrelse passer til det vi kender som den almindelige dobbeltseng.

Her på siden har vi samlet nogle af de flotteste og bedste sengestel og sengerammer i størrelsen 180 x 200 fra en række forskellige forhandlere. Hvis du gerne vil se flere billeder eller se, hvad de enkelte sengestel koster, så klikker du blot på linket. Så vil du komme direkte videre til forhandleren, hvor du kan se flere billeder, priser osv.


Tilbud på sengerammer og sengestel 180×200


Kaagaard 421 sengeramme 180×200

Kaagaard 421 sengeramme 180x200Model 421 fra danske Kaagaard er en kvalitetssengeramme i et meget enkelt og stilrent design. Sengerammen er lavet i hvidmalet træmateriale, som er holdbart og giver sengen en solid og lang levetid. Sengen har ingen fodgavl, men den er til gengæld udstyret med en pæn og praktisk hovedgavl. Her kan du smække et par puder op ad, så du kan sidde og læse en bog eller se en god film i sengen. Sengen kommer uden bund, men du kan tilvælge lamelbund, hvoraf du kan vælge mellem forskellige variationer. Kaagaard 421 er hævet over gulvet, hvormed du har fin opbevaringsplads nedenunder. Sengen passer til madrasser på 180×200 cm.

Se prisen hos Dinseng.dk

Cali sengestel i massiv eg

Cali sengeramme i massiv egSkal du bruge en moderne og samtidig rustik sengeramme, er denne meget eksklusive og smukke Cali seng et godt bud. Den er udført i et enkelt design i materialer af høj kvalitet. Cali er nemlig lavet i massivt egetræ, som er blevet olieret og dermed har fået en flot finish og en kvalitetssikring med lang levetid. Cali egner sig godt til boxmadrasser eller som elevationsseng. Med robuste bærekanter og midtersprosse kommer ud til at lægge forsvarligt og behageligt i sengen. Der medfølger sorte ben, fodgavl og hovedgavl, og du har god opbevaringsplads under sengen. Du kan bruge madrasser i størrelsen 180×200 cm.

Se prisen hos Ide.dk

Delta sengeramme

Delta sengerammeDelta er en lidt special model blandt de mange sengerammer på markedet – den er lavet i et todelt design, hvor farve og materiale bliver brudt lidt op på både ben og hovedgavl. Det fungerer imidlertid rigtig fint, og den hvid grundfarve står godt sammen med flotte egetræ i toppen af gavlen og på sengens afrundede ben. Der er kun to ben i fodengen af sengen, mens Deltas hovedende bliver holdt oppe af den unikke hovedgavl, som går hele vejen ned til gulvet. Der medfølger ben til sengen, som desuden passer til madrasser på 180×200 cm. Der er plads til bedrollers under sengerammen.

Se prisen hos Ide.dk

Sokkelseng i eg

Sokkelseng i egHvis du ønsker en lækker og flot seng, som har et anderledes look og ikke er løftet over gulvet, så kan du overveje en sokkelseng. Denne sokkelsenge er lavet i massivt egetræ, som giver et roligt og indbydende look. Samtidig er selve udformningen af sengen lavet i en velovervejet moderne og minimalistisk stil, som står godt til ethvert dansk soveværelse. Sokkelsengen er lavet uden bund, men du kan tilvælge enten lamelbund, liftbund eller elevationsbund. Med en liftbund kan du løbe fodenden af sengen op og dermed udnytte pladsen under madrassen til opbevaring. Sengen passer til madrasser på 180×200 cm.

Se prisen hos Sengefabriksudsalg.dk

Kaagaard 380 sengeramme

Kaagaard 380 sengerammeKaagaards 380 sengeramme er lavet i et flot dansk design af kvalitetsmaterialer, som sikrer dig en seng, der kan holde i mange år fremover. 380-modellen er lavet i et tidløst og smagfuldt design med enkle linjer uden for mange detaljer. Den sorte farve på seng og hovedgavl virker beroligende, og med ben i enten metalfarve eller sort kan du fuldende sengens look, så den passer ind i et moderne soveværelse. Du kan vælge en lamelbund eller elevationsbund, hvis det skal lidt mere luksuriøst. Du kan også tilvælge en flot væghængt hovedgavl bestående af to separate sorte brædder. Sengen passer til madrasser i størrelsen 180×200 cm.

Se prisen hos Sengefabriksudsalg.dk

Kare Design Puro sengestel

Kare Design Puro sengestelKare Design har stået bag denne utrolige og smukke sengeramme, der går under navnet Puro. Puro sengerammen er lavet i et eksklusivt materiale, nemlig mangotræ, som giver et helt anderledes look, end hvad du måske er vant til fra andre sengerammer af træmaterialer. Materialevalget og de veludførte udskæringer og udsmykninger giver Puro et unikt udseende, som samtidig indbyder til hygge og afslapning. Sengen er udstyret med fire små ben og et flot hovedgærde, som giver dig mulighed for at sidde med en bog eller en god film i soveværelset. Puro er en stor dobbeltseng og passer dermed til madrasser på 180×200 cm.

Se prisen hos Boboonline.dk

Messina i hvid fyr

Messina i hvid fyrMessina er en af de mest populære sengerammer fra Bedre Nætter, og det med god grund. Messina er nemlig lavet i stærke kvalitetsmaterialer og i et smukt, elegant og ikke mindst moderne design, som giver ro og hygge i ethvert dansk soveværelse. Materialevalget er landet på hvid fyrretræ, som er langtidsholdbart og pænt at kigge på. Du kan tilvælge sengehylder til hver side samt lameller til din springmadras. Med til sengen følger også fire store sengeskuffer, som kan skubbes ind under sengen for ekstra god opbevaringsplads. Messina har en lille hovedgavl, som kan bruges til læsning eller til at se film i soveværelset. Messina passer til madrasser på 180×200 cm.

Se prisen hos Bedrenaetter.dk

Style sengestel 180×200

Style sengestel 180x200Style er en moderne og tidløs sengeramme, som passer perfekt ind i den minimalistiske skandinaviske indretningsstil, som vi ser i mange soveværelser rundt om i landet. Style er en enkel sengeramme, som har et roligt udtryk, men som samtidig er prydet med enkelte fine detaljer. Benene i fodenden af sengen er lavet som en metalmede, der hænger godt sammen med resten af sengerammen. Hovedgærdet er lavet i ét stort stykke og fungerer dermed samtidig som sengeben i hovedenden, da den går helt ned til gulvet. Style er lavet i en solid og kraftig spånplade belagt med hvid folie for at give ekstra holdbarhed. Sengen passer til madrasser i målene 180×200 cm.

Se prisen hos Boboonline.dk

Kare Design Bed City Spirit i brun

Kare Design Bed City Spirit i brunKare Design har lavet denne unikke Bed City Spirit sengeramme, som ligner ingen anden sengeramme på markedet. Bed City Spirit er udført i et meget elegant og nærmest royalt udseende med bløde overflader og et stort hovedgærde prydet med utallige pynteknapper og elegante kurver. Bed City Spirit er lavet i bløde og afdæmpede brunlige farver, som indbyder til afslapning, ro og hvile i soveværelset. Sengen har påmonteret nogle små bruge træben, som står godt til resten af stilen. Der medfølger ikke madras, så det skal du sørge for at have ved siden af – du kan bruge madrasser i størrelsen 180×200 cm.

Se prisen hos Boboonline.dk

Kare Design Desire Velvet Silver Grey

Kare Design Desire Velvet Silver GreyDesire Velvet er en unik og særpræget sengeramme med en flot grå fløjlsoverflade, deraf Silver Grey i sengens navn. Sengerammen har et gennemført design, hvor de mange små pynteknapper går igen på både rammen og hovedgavlen, som giver dig mulighed for at sidde op og se en film eller læse en god bog i soveværelset. Sengen er udstyret med små detaljerede ben i mørkt træ, som giver en pæn finish til sengens helhed. Du har mulighed for at opbevare sengetøj, tøj eller lignende i kasser nedenunder sengen, da den er løftet et godt stykke over gulvet. Desire Velvet egner sig til madrasser på 180×200 cm.

Se prisen hos Boboonline.dk

Karlsson sengeramme i bøg

Karlsson sengeramme 180x200Bedre Nætter fremstiller danske kvalitetssenge, og deres Karlsson-model er ingen undtagelse. Karlsson er opkaldt efter Karlsson på taget – den folkekære karakter af svenske Astrid Lindgren. Og sengen har da også det klassiske og traditionelle look over sig, om end der alligevel er lavet i et moderne og minimalistisk design, som passer godt ind i et nutidigt dansk soveværelse. Karlsson sengerammen er lavet i massivt bøgetræ med integreret hovedgavl og veludførte ben. Du har mulighed for at tilvælge såvel rullelamel som bund samt sengeborde hos forhandleren. Sidst men ikke mindst er der god plads til f.eks. bedrollers under sengen. Karlsson passer til madrasser med målene 180×200 cm.

Se prisen hos Bedrenaetter.dk


Sengestel og sengerammer 180 x 200 gør sengen smukkere

Der kan være mange forskellige grunde til at købe et sengestel 180 x 200 til sengen. En af de bedste grunde er, at du med garanti vil få en smukkere seng. Et stel til sengen kan få enhver kedelig seng til at ligne en million – uden at det rent faktisk koster dig en million.

Vælg sengestel og sengerammer med omhu

Det kan godt betale sig at bruge rigeligt med tid på at vælge det helt rigtige sengestel i størrelsen 180 x 200. Det er i hvert fald sjældent, at det første stel du ser, det ender med at være det bedste.

Her på Sengestel.dk anbefaler vi, at du vælger et sengestel, der matcher din nuværende boligindretning. Det vil sige, at hvis du godt kan lide at indrette med neutrale farver såsom hvid og sort, så vil et godt valg være et hvidt eller sort sengestel.

Det kan også være, at du elsker farver og sjove former. I det tilfælde vil et mere farverigt stel være et godt valg.

Nem at vedligeholde

Bare fordi du køber et sengestel 180 x 200, så betyder det ikke, at der venter en masse vedligeholdelsesarbejde – for det gør der bestemt ikke. Det eneste du skal gøre i forhold til at vedligeholde dit stel er at tørre det af med en fugtig klud en gang i mellem – for eksempel hver gang du skifter sengetøj. Lyder det ikke meget nemt?