160 x 200 sengestel

Trænger din seng til en opfriskning? Er den ved at være kedelig at se på? Vil du gerne have en rigtig luksus seng? Hvis ja, så skal du blot udstyre den med et 160 x 200 sengestel. Et stel til sengen kan få selv den kedeligste seng til at se ud som en drøm.

Eksempler på 160 x 200 sengestel

Vil du gerne se, hvilke sengestel i størrelsen 160 x 200, der findes? Herunder har vi samlet lidt forskellige modeller til inspiration. Hvis du gerne vil se flere billeder, læse mere om sengestellet eller måske se prisen, så klikker du blot på billedet. Så ryger du direkte hen til forhandleren, hvor du kan få svar på dine spørgsmål.

sengestel 160 x 200

Kan det betale sig at købe et brugt sengestel i str. 160 x 200?

Ja og nej. Svaret afhænger af forskellige faktorer. Hvis det brugte sengestel du har kig på, kun er et år gammelt, så er der stor sandsynlighed for, at du gør dig et godt køb, fordi kvaliteten stadig er intakt. Er sengestellet derimod mange år gammelt, så er det ikke sikkert, at kvaliteten er særlig god, hvorfor du typisk vil gøre en dårlig handel.

Vær grundig når du køber brugt

Er du fast besluttet på at købe et brugt sengestel 160 x 200, så anbefaler vi, at du er ekstra grundig, når du tjekker kvalitet, stand osv. Der er ingen grund til at betale penge for noget, der går i stykker om et år. Så kan det bedre betale sig at købe et helt nyt stel, der kan holde +10 år.

Tip: Køb stel til sengen i massivt træ

Vil du have et stel til sengen, der holder i uendelig lang tid, så skal gå efter ét i massivt træ – for eksempel fyrretræ. Sengestel af massivt træ bærer præg af så høj en kvalitet, at det ikke er utænkeligt, at det kan holde i +30 år.

Se også: