160 x 200 sengestel og sengerammer

Trænger din seng til en opfriskning? Er den ved at være kedelig at se på? Vil du gerne have en rigtig luksus seng? Hvis ja, så skal du blot udstyre den med et 160 x 200 sengestel eller sengeramme. Et stel til sengen kan få selv den kedeligste seng til at se ud som en drøm.


Tilbud på 160 x 200 sengestel og sengerammer

Vil du gerne se, hvilke sengestel og sengerammer i størrelsen 160 x 200, der findes? Herunder har vi samlet lidt forskellige modeller til inspiration. Hvis du gerne vil se flere billeder, læse mere om sengestellet eller måske se prisen, så klikker du blot på linket. Så kommer du direkte hen til forhandleren, hvor du kan få svar på dine spørgsmål.


Sokkelseng 160×200 i sort

Sokkelseng i sort MDFDenne lækre sokkelseng er designet i en meget enkel stil med en sort farve, der går igen på hele sengerammen. Sengen er lavet med en robust sokkel, som går helt ned til gulvet hele vejen rundt. Vær derfor opmærksom på, at du ikke kan have bedrollers eller andre opbevaringskasser under sengen. Du kan tilvælge lameller hos forhandleren – disse kan fås både som almindelige eller med elevation for øget funktionalitet. Du har også mulighed for at tilvælge en væghængt hovedgavl, som giver bedre komfort, når du ønsker at sidde med en bog eller se fjernsyn i sengen. Sengen passer til madrasser på 160×200 cm.

Se prisen hos Sengefabriksudsalg.dk

Kaagaard sengeramme 380 i sort

Kaagaard sengeramme 380 i sortDanske Kaagaard har lavet den minimalistiske og samtidig meget indbydende og lækre sengeramme model 380, som du her ser i en elegant sort farve. Du kan vælge 380 sengerammen enten med stilrene metalben eller flotte træben i en tilsvarende sort farve. Du har mulighed for at tilvælge en lamelbund 510 eller en elevationsbund, da sengen også egner sig godt som elevationsseng. Der medfølger en flot væghængt sengegavl bestående af to separate gavle, som følger de enkle minimalistiske linjer i sengerammens design. Sengen passer til madrasser i størrelsen 160×200 cm. Sidst men ikke mindst skal det nævnes, at du få opbevaringsplads under sengen med en Kaagaard 380.

Se prisen hos Sengefabriksudsalg.dk

Oslo sengeramme 160×200

Oslo sengeramme 160x200Oslo sengerammen er lavet i et vildt lækkert design, hvor den rolige hvide farve bliver prydet med matsorte detaljer på både ben og på den medfølgende hovedgavl. Sengen er lavet i stærke kvalitetsmaterialer, som giver en lang holdbarhed. Rammen giver plads til en madras på 160×200 cm og kan derfor også anvendes i mindre soveværelser eller lejligheder. De afrundede og matsorte ben giver et flot touch til den elegante hvide sengeramme, og den gennemført hovedgavl, som går hele vejen fra gulvet, er også rundet af med en tværgående matsort streg. Du har fin opbevaringsplads under sengen, hvor du f.eks. kan anvende bedrollers.

Se prisen hos Boboonline.dk

Kare Design Bed City Spirit i rød

Kare Design Bed City Spirit i rødKare Design har fremstillet denne unikke røde Bed City Spirit, som lader de modige giver deres soveværelse en unikt og meget anderledes touch. Sengen indbyder til romantik og hygge, og det store hovedgærde er perfekt til læsning eller en god film i soveværelset. Bed City Spirit er forsynet med nogle korte men smukke, lakerede træben i bøg, som giver et pænt finish til sengen. Hele sengerammen inkl. hovedgærdet er betrukket med det fineste røde velour, som nærmest giver sengen et royalt præg. Der medfølger ikke madras, så det skal du sørge for at købe ved siden af, medmindre du har i forvejen. Sengen passer til madrasser på 160×200 cm men kan også fås til 180×200 cm.

Se prisen hos Boboonline.dk

Valentine sengestel 160×200 i hvid

Valentine sengestel 160x200 i hvidDenne smukke Valentine sengeramme er lavet i et tidløst og samtidig meget klassisk design, som får tankerne til at vandre tilbage til 40’erne og 50’erne. Det minimalistiske design med få men smukke linjer og detaljer gør Valentine sengerammen oplagt til at bruge i ethvert dansk soveværelse. Sengen har en pæn og passende hovedgavl, som gør det muligt at sidde oprejst ved f.eks. læsning eller arbejde i sengen. Derudover er sengen udstyret med medfølgende træben, der hæver sengen op og giver plads til opbevaring nedenunder. Derudover er den forsynet med midtersprosse til bedre montering af sengebund og madras. Sengen passer til madrasser på 160×200 cm.

Se prisen hos Ide.dk

Kare Design Authentico

Kare Design AuthenticoHvis du er hooked på den meget rustikke og solide indretningsstil, som har vundet indpas i de skandinaviske hjem de senere år, så er denne Authentico sengeramme fra Kare Design et godt bud på din nye seng. Authentico sengen er netop lavet i et meget klassiske rustikt design, som får sengen til at fremstå meget indbydende og hyggelig. Hele sengen inkl. hovedgavl og de integrerede ben er lavet i smukt akacietræ, som er blevet lakeret for at give et ekstra touch til sengen. Authentico sengen passer til madrasser på 160×200 cm. Det er muligt at lave en afdragsordning med forhandleren.

Se prisen hos Boboonline.dk

NovaSolo Halifax Queen i hvid mahogni

NovaSolo Halifax Queen i hvid mahogniEr du på udkig efter en solid og slidstærk seng i robuste materialer og et tidløst design, så er denne Halifax Queen sengeramme fra danske NovaSolo et kvalificeret bud. Sengen er lavet i smuk hvid mahogni, og de fine udskæringer i både rammen samt hoved- og fodgavl giver sengens udseende en samlet og perfekt helhed. Halifax Queen har en snært af romantik over sig og egner sig både godt til sommer- eller fritidshuset, eller til soveværelset derhjemme. Det klassiske design er blevet tidløs moderne og fungerer godt i ethvert moderne dansk soveværelse. Sengen passer til madrasser i størrelsen 160×200 cm.

Se prisen hos Boboonline.dk

Karlsson sengeramme 160×200

Karlsson sengeramme 160x200Den smukke og samtidig meget stilrene Karlsson sengeramme fra Bedre Nætter er lavet i massivt bøgetræ, som er blevet oliebehandlet for at give en smuk finish og ekstra beskyttelse af træet. Sengen er lavet med enkle linjer og et passende skråt hovedgærde, som giver mulighed for at sidde behageligt op i sengen. De kantede integrerede sengeben er ligeledes lavet i massivt bøgetræ og passer perfekt til resten af sengens moderne udtryk. Rammen er ikke særlig høj, og det fungerer også rigtigt godt til den minimalistiske indretningstendens, vi ser i disse år. Sengen er hævet over gulvet, så du har god mulighed for at opbevare sengetøj o. lign. under sengen. Karlsson passer til madrasser på 160×200 cm.

Se prisen hos BedreNaetter.dk

Messina i hvid fyr

Messina i hvid fyrMessina er en klassiker fra Bedre Nætter, som indbyder til både afslapning og hygge i sengen. Messina sengerammen er lavet i et moderne og minimalistisk design. Den har enkle og rene linjer, som samtidig er udført med øje for en flot finish med bløde afrundede kanter på bl.a. hoved- og fodgavl. Sengerammen er lavet i hvidmalet smukt, massivt fyrretræ, som giver sengen en utrolig lang levetid, hvor overfladen forbliver flot. Du kan tilvælge lameller til springmadras, og madrasmålet til Messina sengerammen er 160×200 cm. Der medfølger fire store og praktiske skuffer, som kan skubbes ind under sengen.

Se prisen hos Bedrenaetter.dk


Kan det betale sig at købe et brugt sengestel i str. 160 x 200?

Ja og nej. Svaret afhænger af forskellige faktorer. Hvis det brugte sengestel du har kig på, kun er et år gammelt, så er der stor sandsynlighed for, at du gør dig et godt køb, fordi kvaliteten stadig er intakt. Er sengestellet derimod mange år gammelt, så er det ikke sikkert, at kvaliteten er særlig god, hvorfor du typisk vil gøre en dårlig handel.

Vær grundig når du køber brugt

Er du fast besluttet på at købe et brugt sengestel 160 x 200, så anbefaler vi, at du er ekstra grundig, når du tjekker kvalitet, stand osv. Der er ingen grund til at betale penge for noget, der går i stykker om et år. Så kan det bedre betale sig at købe et helt nyt stel, der kan holde +10 år.

Tip: Køb sengerammer 160×200 i massivt træ

Vil du have et stel til sengen, der holder i uendelig lang tid, så skal gå efter ét i massivt træ – for eksempel fyrretræ. Sengestel af massivt træ bærer præg af så høj en kvalitet, at det ikke er utænkeligt, at det kan holde i +30 år.

Se også: