140 x 200

Mangler du et sengestel i størrelsen 140 x 200? Tag et kig her på siden, hvor vi har samlet sengestel 140 x 200 fra nogle af de bedste forhandlere i Danmark. Hvis du gerne vil se prisen på et af sengestellene, så klikker du blot på billedet. Så ryger du nemlig direkte over til forhandleren, hvor du kan se den aktuelle pris.

sengestel 140 x 200

140 x 200 er en god størrelse sengestel

140 x 200 er en glimrende størrelse til et sengestel. Denne størrelse er fordelagtig i lejligheder og lignende rum/værelser, hvor pladsen ikke er så stor. Selvom der ”kun” er tale om 140 cm i bredden, så er det stadig nok til, at du kan sove to personer i sengen – og det er dejligt.

Sengestel til trekvartsengen

140 x 200 bliver populært kaldet for trekvartsengen. Heldigvis findes der ikke kun stel til den ”normale” dobbeltseng, men også til trekvartsengen. Derfor burde det ikke være noget problem for dig at finde et passende stel til din 140 x 200 seng. Vi har i hvert fald ikke haft svært ved at finde en masse flotte stel fra ovenstående forhandlere.

Pleje og vedligeholde af dit 140 x 200 sengestel

Når du køber et stel til sengen, så behøver du ikke at frygte for, at der nu venter en masse vedligeholdelsesarbejde. Tværtimod. Det kunne ikke være nemmere at pleje og vedligeholde et sengestel.

Det eneste det kræver er, at du af og til tager en opvredet klud og tørrer stellet af. Mere behøver du faktisk ikke at gøre. Du kan med fordel tørre stellet af i samme omgang som du gør soveværelset rent eller skifter sengetøj.

Har du overvejet at have skuffet under sengestellet?

Hvis du savner ekstra opbevaringsplads, kan du med fordel overveje at udstyre stellet med skuffer. På den måde udnytter du pladsen under sengen på den bedst mulige måde. Som du kan se, så findes der allerede sengestel 140 x 200, hvor der hører skuffer med.

Hvis du finder et stel, hvor der ikke hører skuffer med, så kan du altid tilkøbe sengeskuffer. Sengeskuffer er typisk ikke så dyre, hvorfor det er en overvejelse du helt sikkert bør gøre dig.