140 x 200 Sengestel og Sengerammer

Mangler du et sengestel eller en sengeramme i størrelsen 140 x 200? Tag et kig her på siden, hvor vi har samlet sengestel 140 x 200 fra nogle af de bedste forhandlere i Danmark. Hvis du gerne vil se prisen på et af sengestellene eller sengerammerne, så klikker du blot på billedet eller linket. Så ryger du nemlig direkte over til forhandleren, hvor du kan se den aktuelle pris.


Tilbud på sengestel og sengerammer 140×200


Kaagaard 380 uden hovedgærde

Kaagaard 380 uden hovedgærde sengeramme 140x200Kaagaard 380 er en flot og unik sengeramme, som er lavet i et ultraminimalistisk design til de moderne danske soveværelser. Der er tale om en 1½-mandsseng til madrasser på 140×200 cm. Sengen er lavet i et roligt og behageligt, hvidt design med grå ben, som medfølger. Der er god opbevaringsplads under sengen, hvor du med fordel kan have sengetøj, dyner og puder i kasser stående. Der medfølger ikke bund til sengen, men den har fået monteret solide bærelister, så du kan tilkøbe lamelbund eller elevationsbund, som Kaagaard 380 bærer optimalt. Du får dansk kvalitet og skandinavisk design med en Kaagaard 380 sengeramme.

Se prisen hos Dinseng.dk


Kaagaard 421 sengeramme med hovedgærde

Kaagaard 421 sengeramme 140x200 med hovedgærdeHvis du er på udkig efter en prisvenlig sengeramme i moderne skandinavisk, minimalistisk design og kvalitetsmaterialer, så er model 421 fra danske Kaagaard et godt bud. Sengen er lavet med integreret hovedgærde og solide ben, og du kan vælge den i fire forskellige farver. Kaagaard 421 kan fås i hvid eller sort MDF eller i olieret egetræ eller bøgetræ. Sengerammen har fået monteret kantlister til at holde din foretrukne bund – du kan tilvælge bund som rullelamel eller lamel 510. Kaagaard 421 egner sig primært til skum-, latex- og springmadrasser. Sengen passer til madrasser på 140×200 cm.

Se prisen hos Sengefabriksudsalg.dk


Naia sengeramme

Naia sengestel 140x200Naia sengerammen er en trekvartmandsseng og passer derfor til madrasser på 140×200 cm. Sengerammen har en pænt og enkelt hovedgærde og en lille fodgavl. Den er produceret i et enkelt hvidt design med højglans, som egner sig godt til det moderne danske soveværelse. Sengen har midtersprosse og bærelister, så du kan montere en fast bund eller en lamelbund efter eget ønske. Der er god plads under Naia sengerammen, så du kan have opbevaringskasser stående. Du har også mulighed for at tilkøbe sengeskuffer, som passer til sengen i design og størrelse. Sengen leveres uden madras, så det skal du sørge for at købe ved siden af om nødvendigt.

Se prisen hos Boboonline.dk


Agnes sengestel 140×200

Agnes sengestel 140x200Agnes sengerammen er lavet i lyst træ med mørkegråt stof som beklædning på både rammen og gavle. Hovedgavlen giver god mulighed for at sidde op i sengen og læse en bog eller se en film på tv’et i soveværelset. De stofbeklædte gavle er yderligere prydet med tre knapper, som giver et pænt finish til sengen. Sengens ben er lavet i lyst og solidt træ, som matcher resten af sengens design. Sengen passer kun til boxmadrasser og har en størrelse på 140×200 cm. Agnes sengerammen er hævet over gulvet, så du har mulighed for at bruge bedrollers til ekstra opbevaring.

Se prisen hos Boboonline.dk


Paris sengeramme 140×200

Paris sengeramme 140x200Paris sengerammen er lavet i et massivt og samtidig stilrent design. Sengen er forsynet med et højt hovedgærde og en fodgavl, og både gærde, gavl og resten af rammen er lavet i smukt valnøddetræ. Materialevalget sikrer lang levetid og god holdbarhed til din seng. Paris sengerammen egner sig til madrasser i størrelsen 140×200 cm, og den er derfor god til den mindre lejlighed eller det lille soveværelse, hvor en dobbeltseng bliver for voldsom i størrelsen. Sengen er hævet over gulvet, så du kan opbevare kasser med sengetøj o. lign. under sengen. Der er indbygget bærekanter til din foretrukne bund.

Se prisen hos Boboonline.dk


140 x 200 er en god størrelse sengestel og sengeramme

140 x 200 er en glimrende størrelse til et sengestel. Denne størrelse er fordelagtig i lejligheder og lignende rum/værelser, hvor pladsen ikke er så stor. Selvom der ”kun” er tale om 140 cm i bredden, så er det stadig nok til, at du kan sove to personer i sengen – og det er dejligt.

Sengestel til trekvartsengen

140 x 200 bliver populært kaldet for trekvartsengen. Heldigvis findes der ikke kun stel til den ”normale” dobbeltseng, men også til trekvartsengen. Derfor burde det ikke være noget problem for dig at finde et passende stel til din 140 x 200 seng. Vi har i hvert fald ikke haft svært ved at finde en masse flotte stel fra ovenstående forhandlere.

Pleje og vedligeholde af 140 x 200 stel og rammer

Når du køber et stel til sengen, så behøver du ikke at frygte for, at der nu venter en masse vedligeholdelsesarbejde. Tværtimod. Det kunne ikke være nemmere at pleje og vedligeholde et sengestel.

Det eneste det kræver er, at du af og til tager en opvredet klud og tørrer stellet af. Mere behøver du faktisk ikke at gøre. Du kan med fordel tørre stellet af i samme omgang som du gør soveværelset rent eller skifter sengetøj.

Har du overvejet at have skuffet under sengestellet?

Hvis du savner ekstra opbevaringsplads, kan du med fordel overveje at udstyre stellet eller rammen med skuffer. På den måde udnytter du pladsen under sengen på den bedst mulige måde. Som du kan se, så findes der allerede sengestel 140 x 200, hvor der hører skuffer med.

Hvis du finder en sengeramme, hvor der ikke hører skuffer med, så kan du altid tilkøbe sengeskuffer. Sengeskuffer er typisk ikke så dyre, hvorfor det er en overvejelse du helt sikkert bør gøre dig.