120 x 200 sengestel og sengerammer

Vidste du godt, at du med et 120 x 200 sengestel kan gøre din søvnkomfort meget bedre? Det kan du faktisk. Et stel eller en ramme til sengen er nemlig med til at gøre den mere indbydende. Og en mere indbydende seng har en positiv effekt på din søvnkomfort. Derfor kan det altså godt betale sig at købe 120 x 200 sengestel eller sengerammer.


Gode tilbud på sengestel og sengerammer 120 x 200

Er du på jagt efter et godt tilbud på sengestel eller sengerammer i størrelsen 120×200? Hvis ja, så tjek lige stellene herunder ud. Vi har været forbi en række online forhandlere af sengestel 120 x 200 med henblik på at finde de bedste priser og tilbud. Og det har så udmundet sig i nedenstående.

Hvis du gerne vil se priser, flere billeder og læse mere om det specifikke sengestel, så klikker du blot på billedet. For så vil du nemlig gå direkte til forhandleren, hvor du kan finde alt den information som du har brug for.


Kaagaard 380 sengestel med væghængt hovedgærde

Kaagaard 380 sengestel med væghængt hovedgærdeDenne model 380 fra danske Kaagaard er lavet i et unikt design, og du får en sengeramme, som både ser smuk ud i soveværelset, og som holder i mange år fremover. De danske sengerammer fra Kaagaard bliver fremstillet i Kjellerup, hvor der bliver kredset for detaljen og et flot finish. Kaagaard 380 er ingen undtagelse, og med sit minimalistiske look med blanke matchende ben passer den godt ind i ethvert soveværelse. Du kan tilkøbe lamelbund eller elevationsbund samt væghængt hovedgærde som prikken over i’et til din seng. Du kan vælge sengen til madrasser på 140×200 eller 120×200 cm.

Se prisen hos Sengefabriksudsalg.dk


Kaagaard sengestel 120×200 – 421 i olieret egetræ

Kaagaard sengestel 120x200 - 421 i olieret egetræDenne sengeramme fra danske Kaagaard er produceret i robust og samtidig smukt design, som lader dig vælge mellem sort eller hvid MDF-træ, olieret egetræ eller bøgetræ. Sengerammen er meget enkel i sit udseende, hvilket falder godt i tråd med den minimalistiske indretningsstil, vi ser rundt om i de danske hjem i øjeblikket. Kaagaard 421 er en større seng, som passer til alle typer af madrasser på 120×200 cm. Der medfølger ikke bund, men du har mulighed for at tilkøbe en lamelbund enten som rullelamel eller lamel 510. Sengen rummer massive kantlister, som kan bære enhver madras forsvarligt.

Se prisen hos Sengefabriksudsalg.dk


Kaagaard sengeramme 120×200 – 424 i hvid

Kaagaard sengeramme 120x200 - 424 i hvidDanske Kaagaard har designet og produceret denne enkle men komfortable 424-model i hvidmalet kvalitetstræ. Kaagaard fremstiller holdbare og moderne senge og sengerammer i tidløse designs, som egner sig godt til de alsidige skandinaviske soveværelser. Kaagaard 424 er en trekvartmandsseng til madrasser på 120×200 cm og egner sig derfor både til soveværelset eller gæsteværelset. Denne sengeramme er udstyret med hoved- og fodgavl samt sidegærde, så du har mulighed for at stille pyntepuder i løbet af dagtimerne efter behov. Der medfølger ikke madras eller bund til sengen, men du har mulighed for at tilkøbe begge dele hos forhandleren. Du kan vælge en lamelbund 500 eller 510.

Se prisen hos Sengefabriksudsalg.dk


Guide: Sådan finder du det bedste 120 x 200 sengestel

Har du svært ved at vælge, hvilket sengestel i størrelsen 120 x 200, der er bedst for dig? Fortvivl ej. Her kommer en miniguide til at vælge det bedste stel til sengen.

Hvilken farve skal sengerammen have?

Du kan starte med at vurdere, hvilken farve dit sengestel skal have. Hvis det skal passe ind i din nuværende indretning, kan du med fordel vælge et stel, der matcher væggens farver.

Foretrækker du træ?

Næste step er at finde ud af, hvilket materialer du synes bedst om. Mange har forskellige præferencer, når det kommer til valg af præference. Langt de fleste materialer er nemme at vedligeholde. Derfor handler det tit og ofte om at finde ud af, hvilket materiale du synes er flottest.

Har du et budget?

Næste og sidste step handler om pris. Mange har et budget, når der skal købes sengerammer 120 x 200. Hvis dit budget for eksempel er på 4.000 kr., så nytter det ikke noget at kigge på stel til 5.000 kr. Find derfor en forhandler med priser, der matcher dit budget. På den måde undgår du at presse dig selv for hårdt økonomisk.